Učenik trećeg razreda Brodarske škole u Beogradu, M.Č. (17) izbo je nožem učenika iste škole N.K. (18). Povređeni dečak je operisan u Urgentnom centru i nalazi se van životne opasnosti, a maloletni prestupnik je uhapšen.

Incident se dogodio za vreme velikog odmora, oko 11.30, na uglu ulica Miloša Pocerca i Sarajevske, kada su se dvojica mladića posvađali ispred pekare što je potom preraslo u tuču.  Nakon što su razmenili nekoliko udaraca, u prisustvu školskih drugova, koji su sve vreme navijali, M.Č. je izvadio nož i tri puta ubo N. K. Povređeni dečak je potom prevežen u Urgentni centar gde je nakon operacije potvrđeno da ima dva uboda ispod levog pazuha, jedan u butini i nekoliko posekotina po rukama i dlanovima.

Ovaj slučaj prijavio je prolaznik koji je video mladića oblivenog krvlju, kao i M.Č. koji je bežao u Sarajevsku ulicu. M.Č. je priveden u ulazu jedne zgrade, gde su nađene i vlažne maramice kojima je brisao krv. Međutim, nož koji je korišćen u obračunu nije pronađen.

Zaposleni u Brodarskoj školi potvrdili su da su učesnici tuče pohađaju tu školu, kao i da do sada nisu imali problema sa njima.